THE ROASTARY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 673 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Roastary. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 17:58 Amazing! Superrr Tasy!! The best if you are in Amsterdam, order this one!! Thank you.
19 jul 2024 om 21:26 Amazing delicious
19 jul 2024 om 21:02 Quick and delicious!
1 jul 2024 om 23:33 Altijd lekker eten!!
27 jun 2024 om 22:57 Gewoon een van de beste zaken in Amstelveen. Heerlijk malse kip en de nieuwe aardappelgratin is heel smaakvol!
27 jun 2024 om 20:45 De kwaliteit is goed. Had ik patat gekregen, wat ik niet besteld had. Zonde ik heb het niet gegeten. Vriendelijke bezorger!
25 jun 2024 om 19:33 Was heerlijk, warm en precies op het juiste moment bezorgd.
23 jun 2024 om 16:53 De kip is van binnen helemaal roze en niet gaar. Zo de prullenbak in gegooid.
17 jun 2024 om 8:38 Een van mijn bestelde items was 'uitverkocht' waarover ik keurig gebeld werd. Bestelling werd na 30 minuten geleverd. Uitstekend qua smaak en goed verpakt. Jammer alleen dat de bezorgkosten zo exorbitant hoog zijn.
17 jun 2024 om 8:33 Patat was lauw en taai. Kippenbout zat vol zenen en het vlees van de saté smaakte niet goed: net alsof het bijna bedorven was. Erg jammer, de vorige keer hebben we gesmuld.
9 jun 2024 om 23:30 Lekker vers goed op smaak
5 jun 2024 om 17:30 Lekker!